top of page

«Всьому початок є любов»


День Святого Валентина або день усіх закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

У Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського склалася чудова традиція відмічати цей день. Святково прикрашений хол коледжу вже при вході задав усім піднесеного настрою. Працювала «Пошта кохання» – кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки, які в цей день обов’язково потрапили до своїх адресатів.

У холі навчального закладу на великій перерві відбулася шлюбна реєстрація закоханих, правда, на один день. Таке дійство організували члени студентської ради. «Одружені» закріпили шлюб підписами у свідоцтві та дали обітницю «…до кінця дня бути опорою, надією і підтримкою один одному...». Цей день надовго запам’ятається студентам і викладачам коледжу, які захоплено спостерігали за процесом студентського одруження.

О 16.00 год. в актовій залі коледжу розпочався святковий концерт, приурочений Дню Святого Валентина.

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ

лиш приходить подібне кохання.

В день такий розцвітає весна на землі

І земля убирається зрання.

Ці поетичні слова Володимира Сосюри звучали на початку святкового дійства. Вірш відомого поета «Так ніхто не кохав» майстерно прочитала викладач філологічних дисциплін Таїсія Володимирівна Галузінська. Романтичного забарвлення відомим поетичним рядкам додала ніжна мелодія у виконанні викладачів музичних дисциплін Левицької Олени (фортепіано) та Чернілевського Олега (саксофон).

Зі сцени коледжу звучали музичні номери та поетичні твори на честь свята любові, свята найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі – СВЯТА КОХАННЯ!

Із захопленням та хвилюванням глядачі спостерігали за емоційним і щирим зізнання у коханні студента 31-Ш групи своїй одногрупниці.

Неймовірне задоволення отримали всі присутні у залі від музичних номерів та творів про кохання, які натхненно виконували викладачі та студенти коледжу:

  • пісня « Luna tu» з репертуару Алесандра Сафінно, виконував викладач музичних дисциплін В’ячеслав Крупський;

  • пісня «Тільки кохання» з репертуару Віталія Козловського, виконували: Анна Громова, студентка 31-ю групи, Володимир Гудз, студент 31- м групи;

  • пісня «Кораблі», з репертуару Хардкіс, виконувала Анастасія Ісько, студентка 41-ж групи;

  • пісня «Як жити без тебе?», з репертуару Олега Вінника, виконував студент 31-м групи Володимир Гудз;

  • пісня «Хто, як не ти?», з репертуару Христини Соловій, виконувала Анна Бульба, студентка 31-ю групи;

  • танець «Румба», виконували: Олександр Нех, студент 11-ю групи, Інна Білокур, студентка 31-ш групи;

  • есе «Я тебе люблю», читала автор Таїсія Галузінська;

  • пісня «Любов схожа на сон», з репертуару Алли Пугачової, виконувала Олена Левицька, викладач музичних дисциплін.

Святкове дійство підготували і провели студенти 31- ю групи.

Сценарій – Галузінська Т.В.

Музичне оформлення – Левицька О.М.

Технічне оформлення – Крупський В.М.

Дорогі викладачі, студенти, ліцеїсти! Кохайте та будьте коханими! Бережіть це ніжне та пристрасне почуття, яке вічно живе у гарячих людських серцях.


1 313 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page