top of page

Дарунки вихованцям «Евересту»


19 грудня в календарі-особлива дата, адже в цей день вшановують Святого Миколая – покровителя всіх бідних і нужденних. Це свято, якого чекають з нетерпінням як діти, так і дорослі тому, що оповите воно домашнім теплом та затишком. У цей день збуваються дитячі мрій та сподівання дорослих.

Із нетерпінням очікують його і в «Евересті» – міському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, адже знають – цей день буде багатим не лише на подарунки, а й нові зустрічі з давніми друзями – такими, як волонтери Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

Студенти завітали до Центру з театралізованою виставою «Дарунки посланця з небес», у якій «брали участь» лісові мешканці, янголята і звичайно ж, Святий Миколай, який привітав присутніх зі святом, висловив напутні побажання, і звичайно, вручив подарунки, які волонтери виготовили власноруч – чудові янголята з солодким сюрпризом.

А потім студенти запросили усіх бажаючих взяти участь у різноманітних конкурсах, масовці, які принесли їх учасникам яскраві миті задоволення і позитиву, що, як відомо, є невід’ємною складовою будь-якої реабілітації.


79 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page