top of page

Добро творити легко


«Щоб повірити в добро, треба почати робити його» (Л. М. Толстой).

Добро творити легко, і творячи його, людина сама почуває себе щасливою. Незважаючи на досить важкі умови життя сьогодення ніколи не можна забувати про доброту, милосердя, вміння співчувати.

Дружна студентська родина проявляє милосердя, щирість, гуманізм у скрутну хвилину. Неодноразово студенти коледжу допомагали бійцям у зоні АТО та продовжують підтримувати матеріально і морально наших воїнів, які захищають незалежність та цілісність держави. Не залишаються байдужими студенти і до людей, які потребують допомоги на мирній землі. Так і сьогодні директор коледжу Савчук Петро Несторович, в присутності представників студентського самоврядування, голови профкому Томчак А.О. голови студради Лятуринського О. передав трьом студентам коледжу зібрані кошти, які їм вкрай необхідні.

Студенти Сіренко Сергій та Ярова Анастасія висловлюють вдячність усім небайдужим за матеріальну допомогу та дружню підтримку. Проживаючи в неповних сім'ях і втративши матерів, Настя і Сергій дуже потребували як моральної, так і матеріальної підтримки. А студент 31-Ж групи Гоцуляк Сергій щиро дякує всій студентській родині за допомогу на лікування.

Директор коледжу Савчук Петро Несторович, в присутності представників студентського самоврядування, голови профкому Томчак А.О. голови студради Лятуринського О. передав Сергію та Анастасії зібрані кошти.


89 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page