top of page

«Золоте яблуко» в « Евересті»


3-тє грудня в календарі –особливий день, коли увага всієї людської спільноти звернута до людей з особливими потребами. Це дуже правильно, але моральний обов’язок кожного з нас – постійно дарувати свою увагу тим, кому вона конче необхідна.

Студенти волонтерського загону «Дзвіночок» приходять в «Еверест» щотижня. Зрозуміло, що і сьогоднішній день не став винятком. Волонтери запропонували всім присутнім узяти участь в ігровій програмі «Золоте яблуко», під час якої відпочити, розважитись, більше дізнатися цікавого і корисного про цей цілющий плід і, звичайно ж, скуштувати смачні, ароматні яблука, які давно вже стали символом нашого краю. Невипадково Барську землю називають «яблуневою гілкою Поділля»: саме на нашій землі виростають ароматні, цілющі й соковиті яблука. Тож цьогоріч у Барі започатковано дуже гарну і корисну справу – яблучний фестиваль-«appel-fest». Його мета - сприяти тому, щоб таких цілющих фруктів на Барщині було ще більше.

Спільна участь волонтерів та еверестівців у різноманітних конкурсах, цікавих завданнях, вікторинах і, звичайно ж, ароматні яблука в якості нагороди переможцям забезпечили всім присутнім гарний настрій та позитивні емоції.


44 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page