top of page

Фотовиставка "Я люблю життя"


У вівторок, 17 жовтня, у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі ім. М. Грушевського відбулося відкриття фотовиставки робіт студентів та учнів Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей за темою: «Я люблю життя». Ініціаторами цього заходу були Студентська рада та психологічна служба коледжу.

Перед молоддю було поставлене завдання сформувати власне філософське ставлення до життя і відобразити це на плакаті. Студенти та учні проявили творчість та вразили загал неповторними ідеями та яскравими світлинами. Кожна робота майоріла різноманітними фотографіями та малюнками, які супроводжували лозунги: «Життя – це…», «Ми любимо життя, бо…», «Життя неповторне» та цитати відомих людей. Захід проводився у фойє коледжу – це дало змогу всім охочим ознайомитися із результатами творчих доробків.

У виставці взяли участь майже всі групи коледжу та класи ліцею. Роботи учасників оцінювали голова профкому студентів Томчак Алла Олександрівна, практичний психолог коледжу Гулько Олена Миколаївна, голова Студентської ради Лятуринський Олександр і голова учнівської ради ліцею Твердохліб Ярослав. За підсумками оцінювання було визначено переможців: перше місце поділили 11-Ш та 21-Ю групи, друге місце – класи ліцею та 41-Ш, третє – 11-Ю, 11-М та 21-Ш. Були певні зауваження до оформлення плакатів 41-М та 31-Ю груп.

У перспективі є плани на проведення подібних конкурсів для розвику позитивного мислення та формування естетичних вподобань серед студентської молоді. Пам’ятайте, що в житті можна знайти і світлі сторони, тільки для цього потрібно щось робити, а не просто чекати з моря погоди. Це можуть підтвердити мудрі слова Софі Марсо, який сказав, що буття тоді чудове, коли ти сам його створюєш. І що б не сталося у вас поганого, головне не падати духом і не втрачати надії, адже надія на світле майбутнє – це єдине, що буде надавати нам сили долати перешкоди, із гордо піднятою головою починати новий день.


154 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page