top of page

День юриста у коледжі


5 жовтня у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулися урочистості з нагоди Дня юриста.

У святкуванні взяли участь: директор коледжу, кандидат педагогічних наук Петро Нестерович Савчук; заступник директора з навчальної роботи Володимир Миколайович Хомчак; вчений секретар, кандидат мистецтвознавства, доцент Антоніна Іванівна Бурса; заступник директора з гуманітарної освіти, виховної та спортивної роботи Валерій Ульянович Крамар; завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін, кандидат наук з державного управління Сергій Миколайович Шандрук.

Від імені адміністрації коледжу та від себе особисто щиро вітав присутніх зі святом директор БГПК, кандидат пед. наук Петро Нестерович Савчук. У вітальному слові він наголосив, що саме фаховість викладацького колективу – запорука професійної підготовки випускника коледжу. Цього року навчальний заклад досягнув вагомих результатів, і надалі впевнено рухається вперед. Колектив коледжу докладає чимало зусиль для створення нових поштовхів розвитку спеціальності «Право».

З вітальним словом виступив завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Сергій Миколайович Шандрук, який побажав викладачам та студентам професійного зростання впевненості та виваженості у прийнятті рішень.

Святковий концерт для викладачів, студентів та гостей підготували та провели студенти 41-Ю групи на чолі з куратором Слугоцькою Вікторією Михайлівною. Активну участь у святі взяли студенти 21-Ю, 31-Ю та 32-Ю груп які порадували присутніх, надзвичайно майстерно виконаними, музичними номерами.

Тепла атмосфера і позитивний настрій, що вирували в коледжі у цей святковий день, ще довго даруватимуть натхнення до нових професійних звершень і досягнень.


280 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page