top of page

Підсумкова конференція з літньої педагогічної практики «Я - вожатий - 2017»


2 жовтня у стінах Барського гуманітарно-педагогічного коледжу відбулася підсумкова конференція з літньої педагогічної практики «Я - вожатий - 2017», мета якої - узагальнення та підведення підсумків, оцінка досвіду, набутого студентами, аналіз практичних компетенцій; виявлення чинників, що перешкоджали ефективності практичної підготовки студентів; розвиток пізнавальних інтересів, виховання любові до обраної професії.

Цьогоріч студенти 4-х курсів спеціальностей «Початкова освіта», «Музичне мистецтво», «Образотворче мистецтво» проходили літню педагогічну практику на базі таких оздоровчих закладів - КЗ оздоровчий табір «Фортуна», ОДТС «Зелений гай» с. Маньківці, ДП «Південь-Курорт-Сервіс» ДС «Патрія», ДОТ ім. В.Загурного с. Клекотина, ОТ «Ювілейний» с. Степанки, Гайсинського району , санаторій «Авангард» м. Немирів, МДОК «Артек» м. Київ «Пуща водиця».

Літня практика - це складне випробування для студентів, адже їм потрібно було згуртувати дитячий колектив, знайти індивідуальний підхід до кожної дитини, дбати про здоров’я своїх вихованців, дотримання гігієнічних вимог і розпорядку дня, врешті - наповнити їх дозвілля цікавими і змістовними справами.

Відмінні оцінки, відзнаки з боку керівництва оздоровчих закладів та світлини, що привезли студенти з місця проходження практики, свідчать про те, що студенти впорались із поставленим завданням.

Четвертокурсники прозвітували про свої здобутки під час практики, продемонстрували власні вміння у проведенні окремих форм виховної роботи , номери художньої самодіяльності з вожатських концертів.

Із вітальним словом до студентів звернулися заступник директора з навчальної роботи Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського – Хомчак Володимир Миколайович, який відзначив гарну роботу студентів 4-го курсу , подякував їм за працю.

Завідувач педагогічних практик – Марчук Світлана Віталіївна побажала студентам 3-го курсу ретельно готуватися до літньої практики та бути гідними своїх старших товаришів. Мудрими роздумами про роботу вихователя-вожатого поділилася завідувач кафедри педагогіки, психології та фахових методик, кандидат педагогічних наук – Дусь Наталія Анатоліївна. У залі панувала атмосфера любові, радості, позитиву, оптимізму.

Студенти 4-го курсу передали традиційну естафету вожатих - палаючий смолоскип, що є символом незгасимого вогню любові до дітей, творчої наснаги, молодечої завзятості та оптимізму студентам 3-х курсів, що були присутніми на заході.

А методисти, викладачі шкільної та дошкільної педагогіки, знову в пошуці – у процесі підготовки студентів 3-го курсу до вожатського літа 2018.

Голова циклової комісії викладачів шкільної педагогіки, психології та фахових методик – Кузнєцова Л.В.


136 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page