top of page

ГОМІНКЕ СВЯТО ЮНОСТІ!


30 червня відбувся випуск студентів спеціальностей «Музичне мистецтво», «Образотворче мистецтво». Випуском бакалаврів та молодших спеціалістів, названих спеціальностей, завершилися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2017 року. Понад 200 висококваліфікованих молодих фахівців – випускників Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського – розпочинають новий етап особистісного розвитку та професійного становлення й зростання.

Позаду безтурботні студентські роки, переживання з приводу успішного складання державних екзаменів - доросле самостійне життя радо відчиняє двері енергійній, творчій, креативній молоді. Довгоочікувана мить урочистого одержання дипломів нарешті настала.

Яскраве святкове дійство, що стало черговою сходинкою у самостійне життя випускників, зібрало усіх їх востаннє у стінах рідного коледжу. З вітальним словом до випускників та їх рідних звернувся кандидат педагогічних наук, директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Савчук Петро Несторович. Звертаючись до випускників, він бажав молоді, аби отримані ними знання стали запорукою подальших успіхів і звершень, зичив творчої самореалізації та постійного вдосконалення у професійній діяльності.

Заступник директора з навчальної роботи Хомчак Володимир Миколайович оголосив наказ про вручення дипломів.

Із теплим вітальним словом до випускників звернулась голова державної кваліфікаційної комісії, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри мистецьких дисциплін Мороз М.О.

Мудрими порадниками і вірними друзями, терпеливими наставниками і надійними захисниками випускників протягом усіх років навчання були їх куратори – Кузнєцова Дарина Вікторівна, Погребнюк Наталя Олексіївна та Волохата Катерина Миколаївна, які також привітали своїх студентів.

За давнім українським звичаєм батьки випускників благословили їх у дорогу запашним короваєм на вишитому рушнику, а також передали коровай і директору коледжу та звернулись із словами подяки за навчання випускників до усього педагогічного колективу.

Завершальним акордом святкового вечора став веселий, гумористичний студентський капусник, де випускники подарували усім присутнім радісні посмішки та гарний настрій.

Щиро вітаємо усіх випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо здоров’я, благополуччя, творчого натхнення, незгасаючої енергії та успіхів у всіх починаннях! Нехай Вам завжди у всьому щастить!


221 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page