top of page

Свято переможців


18 травня в залі обласного музично-драматичного театру ім. М. Садовського відбулося традиційне свято-зустріч очільників області та міста з обдарованою молоддю Вінниччини. На свято юних талантів були запрошені вихованці Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей та гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, які цьогоріч вибороли призові місця в предметних олімпіадах і конкурсах.

Інтелектуальну еліту з першими серйозними перемогами на теренах науки привітали керівники регіону: голова державної адміністрації В. Коровій, голова обласної ради А. Олійник, міський голова міста Вінниці С. Моргунов, директор Департаменту освіти і науки Вінницької державної адміністрації І. Івасюк, які висловили подяку учнівській молоді за наполегливість і прагнення до розвитку, побажали учасникам заходу не зупинятися на досягнутому, вірити в себе, упевнено йти до нових звершень та перемог.

На церемонії нагородження призерів були вручені дипломи, почесні грамоти, а також грошові премії учням і студентам та їхнім науковим керівникам.

Нагороду за перемогу в ІІ та участі в ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України отримали учні ліцею – Наталя Заболотна (науковий керівник – директор Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей, викладач зарубіжної літератури Людмила Валентинівна Хілінська) та Сюзанна Максимчук (науковий керівник – викладач української літератури Ганна Феодосіївна Королюк).

Грамотою ІІ ступеня за перемогу в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка була нагороджена студентка коледжу Олександра Кислиця (науковий керівник – Наталя Олексіївна Радецька).

Вітаємо всіх нагороджених, бажаємо подальших успіхів у навчанні та науковій роботі.


42 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page