top of page

КАФЕДРА МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН ПРОДОВЖУЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ


Продовжуючи профорієнтаційну діяльність, розпочату викладачами коледжу ще в грудні поточного навчального року, викладачами циклової комісії образотворчого мистецтва та художньої праці протягом березня було здійснено ряд виїздів з метою інформування населення, зокрема випускників 9-х та 11-х класів, Вінницької області про спеціальності та освітні послуги, що надає Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського.

Так, голова циклової комісії викладачів образотворчого мистецтва та художньої праці Бондарчук С.Л. відвідала Слободо-Межирівський навчально-виховний комплекс (Жмеринський район), Войнашівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів с. Міжлісся, Маньковецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів (Барський район), а також загальноосвітні школи № 1, № 2 та № 3 м. Бар.

Викладач циклової комісії образотворчого мистецтва та художньої праці Білик О.І. поінформувала про навчання в коледжі та можливості розвитку творчих здібностей також учнів художньої школи (Вінницький комунальний заклад «Центр підліткових клубів за місцем проживання») та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 м. Вінниці.

Завдяки доброзичливому ставленню дирекції та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, наші викладачі мали змогу поспілкуватися з потенційними абітурієнтами та відповісти на всі запитання щодо навчання в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського, що виникали в школярів. Учні випускних класів проявили живий інтерес до інформації викладачів.

Сподіваємося, що цьогоріч коледж матиме гідне поповнення з числа випускників цих навчальних закладів.


48 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page