top of page

Про підсумки спортивно-масової роботи коледжу за 2016-2017 навчальний рік


Вирішення завдань, визначених Законом України «Про освіту», «Про фізичну культуру і спорт» зумовлює формування у студентської молоді стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку і фізичної підготовленості; гармонійний розвиток природних здібностей та психологічних якостей; використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя.

З метою покращення стану розвитку олімпійських та не олімпійських видів спорту , а також фізичної культури в коледжі для юнаків і дівчат працюють спортивні секції з баскетболу, волейболу, футболу, настільного тенісу, легкої атлетики, шахів і шашок , у яких займається 180 осіб. Збірні команди коледжу з цих видів спорту беруть участь у міських, районних змаганнях та обласній спартакіаді ВНЗ коледжів і технікумів

Питання утримання, розвитку матеріально-технічної бази для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою та масовим спортом студентами , ліцеїстами постійно знаходиться під контролем адміністрації коледжу. До послуг молоді спортивна і тренажерна зали, для яких за останні два роки придбано 6 сучасних тренажерів , кабінет з теорії та методики фізичного виховання.

У коледжі цього року була проведена спартакіада з 11 видів спорту серед студентів коледжу й учнів Обласного гуманітарного ліцею , у якій взяли участь понад 1950 осіб. Традиційно до Дня Збройних сил України проводиться спортивне свято «Козацькі забави» , до Дня 8 Березня - «Нумо дівчата!».

За 2017 рік було проведено 14 масових фізкультурно-спортивних заходів, у яких взяли участь 2288 студентів і ліцеїстів коледжу.

Для успішного проведення спартакіади коледжу та спортивно-масових заходів необхідне належне місце проведення, обладнання та інвентар. Завдяки тісній співпраці адміністрації коледжу та директору ДЮСШ, ми маємо можливість на безкоштовне користування центральним стадіоном «Колос», майданчиком зі штучним покриттям, спортивними залами коледжу та ДЮСШ.

Болючим питанням на сьогоднішній день в Україні є фінансування для придбання спортивного обладнання та інвентаря для навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Але не зважаючи на це, адміністрація коледжу виділила фінансування 2016-2017 н.р. на придбання футбольних та волейбольних м’ячів на суму 6794,00 грн.

За підсумками спартакіади визначено кращих фізоргів та спортсменів коледжу:

10-А Гундертайло Василь

11-А Тресер Дмитро

11-Ш Горлей Ростислав

11-Ж Бойчук Аліна

21-Ш Щебетюк Олександр

21-Ж Кравчук Максим

21-Ю Заєць Юрій

31-Д Сухенко Анастасія

31-Ш Чернецька Жанна

31-ОМ Невський Владислав

31-Ж Гутнік Надія

31-Ю Юрійчук Олександр

32-Ю Щур Олег

42-Ш Кирницка Оксана

42-Ш Ніцевич Наталія

42-Ю Яценюк Серій

ІІ БМ Лукасишин Денис

10-Б Безпалько Діана

42-Ш Поліщук Надія

Спартакіада коледжу проведена на належному організаційно-методичному і спортивному рівні, сприяла подальшому розвитку олімпійських видів спорту, підвищенню майстерності спортсменів, утримання навчально-матеріальної бази коледжу в належному стані.



166 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page