top of page

Навчання з цивільного захисту


28 квітня 2017 року в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулося навчання з цивільного захисту. По сигналу тривоги студенти, викладачі, учні ліцею та технічні працівники коледжу здійсни-ли евакуацію та групами відправилися на спортивну площадку на території коледжу. Відповідальний за цивільний захист у коледжі, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Маліновський Юрій Леонідович доповів директору коледжу, кандидату педагогічних наук Савчуку Петру Нестеровичу про прибуття студентів та працівників коледжу в зону евакуації. Петро Несторович подякував студентам за організованість, відповідальність і побажав, щоб у їхньому житті траплялися тільки навчальні тривоги.

На заході, проведеному в коледжі, був присутній начальник відділу Барської райдержадміністрації цивільного захисту Василь Антонович Шпаковатий.

По завершенню навчань студенти зробили для себе висновок, що в разі виникнення надзвичайних ситуацій завжди потрібно залишатися спокійними, не піддаватися емоціям та страху. Треба вчитися запобігати таким ситуаціям, а у разі їх виникнення правильно поводитися під час евакуації.



88 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page