top of page

Ірина Буй відвідала рідну альма-матер


Випускники коледжу часто приходять в гості до своїх наставників. До рідної альма-матер вони повертаються за порадами, зі спогадами, діляться радістю та своїми здобутками. Ось і сьогодні до навчального закладу завітала випускниця педагогічного відділення 2016 року, лауреат премії імені Миколи Комісарчука, член Параолімпійської збірної України, чемпіонка світу, володар Кубка світу, майстер спорту міжнародного класу з біатлону Ірина Василівна Буй. Ще навчаючись у коледжі талановита спортсменка неодноразово доводила високий рівень спортивних досягнень: виборола І місце з біатлону (лижна гонка на 10 км із 4-ма вогневими рубежами) на чемпіонаті світу в Швеції (березень 2013 р.); третє місце в індивідуальній гонці на 12,5 км у Фінляндії (грудень 2014 року); посіла друге місце на Чемпіонаті світу з біатлону в гонці на 10 км. в м. Кейбл (США) (січень 2015 року).

Директор коледжу, кандидат педагогічних наук Петро Нестерович Савчук тепло зустрів чемпіонку світу в стінах рідного навчального закладу. У розмові з директором Ірина поділилася своїми планами на майбутнє, розповіла про нові перемоги та досягнення в спорті.

Ірина Буй продовжує займатися спортом і, з часу закінчення навчання у коледжі, має чимало здобутків: дві бронзові медалі на Чемпіонаті України з біатлону (січень 2017 р.); три бронзові медалі на чемпіонаті світу в Німеччині (лютий 2017 р.); дві бронзові медалі, етап Кубка світу в Кореї (березень 2017 р.); срібна медаль, етап Кубка світу в Японії (березень 2017 р.).

Колектив Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського пишається своєю вихованкою та бажає дівчині подальших перемог і підкорення найвищих вершин слави в лижному параолімпійському спорті. Так тримати!



123 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page