top of page

«Людина не народжується для професії, професія існує для Людини»


Весна – це пора особливих переживань для майбутніх випусників шкіл, адже вибір професії – це один з найважливіших кроків у житті людини.

Парадигма профорієнтаційних цінностей Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського базується на дуже простому життєвому принципі: «Людина не народжується для професії, професія існує для Людини». Варто лише обрати власну.

23 березня 2017 року викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін Слободянюк І.Ю., викладач циклової комісії філологічних дисциплін Каплична Л.О. та завідувач навчальної лабораторії інформатики Слободянюк В.С. провели профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл Барського району, з метою розповсюдження інформації про Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім. М. Грушевського та Обласний гуманітарний ліцей-інтернат.

Привітно зустріли команду викладачів у Митківській ЗОШ І-ІІІ ст. Директор ознайомила з історією будівництва школи, яка розташована у стінах садиби адмірала М. Чихачова. У ході зустрічі із майбутнім випускниками був презентований перелік спеціальностей, оволодіти якими можна на базі коледжу.

Майбутні випускники Кузьминецької ЗОШ І-ІІ ст. мали можливість задати хвилюючі питання щодо професійного самовизначення та отримати вичерпні відповіді.

Гостинно відчинила двері Кошаринецька ЗОШ І-ІІ ст. команді викладачів, котрі завітали до навчального закладу із профорієнтаційною презентацією.

Приємною і теплою була зустріч із педагогічним колективом Мальчовецького НВК «ДНЗ – ЗОШ I-ІІ ст.». Педагогічний колектив школи радо зустрів викладачів коледжу та сприяв проведенню профорієнтаційної роботи. Вчителі з приємністю відгукувались про наш навчальний заклад, адже багато учнів школи є сьогоднішніми студентами або ж випускниками коледжу та ліцею.

Завдяки якісному комунікаційному простору, що був створений викладачами Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського, учні мали змогу ознайомитись із різноманіттям спеціальностей, котрі можна отримати, навчаючись у коледжі.

У ході профорієнтаційної роботи викладачі коледжу продемонстрували майбутнім абітурієнтам цікавий та інформативний рекламний відеофільм про коледж, розповсюдили інформаційні буклети, розповіли про матеріально-технічну базу закладу та перспективи навчання. Окрім того, надали інформацію про роботу консультаційного пункту з мистецьких дисциплін, що працює у кожну останню суботу місяця та запросили охочих на День відкритих дверей, що відбудеться 25 березня 2017 року.


83 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page