top of page

Фаховий досвід поколінь

Зустрічі з випускниками, які працюють за фахом, є традиційними на спеціальності «Журналістика». Цьогоріч 10 березня на запрошення студентів і викладачів відгукнулася випускниця 2008 року спеціальності «Видавнича справа та редагування», фахівець із зовнішніх комунікацій агропромхолдингу «Астарта-Київ» Людмила Мазур.

Учасники онлайн-конференції порушили питання вдосконалення фахової майстерності сучасного журналіста, популярності професії медійника. Людмила Мазур розповіла про важливість журналістської освіти в час стрімкого розвитку медіаіндустрії, про використання методик формування та редагування текстів різних жанрів, провела майстер-клас із редакторського і журналістського фаху.

Студенти 1-4 курсів із задоволенням брали участь у діалогах, ставили конструктивні запитання та отримували вичерпні відповіді сучасного керівника і майстра журналістики Л. Мазур. Зокрема фахівчиня наголосила на тому, що здобуті в коледжі знання стануть основою компетенції в будь-якій професії; уміння відчувати людей, цікаво писати, володіти майстерністю ораторського мистецтва – це необхідні навички в сучасному інформаційному суспільстві.

Насамкінець учасники онлайн-зустрічі окреслили плани на майбутнє. Вирішили не порушувати традицію та продовжувати спілкування з випускниками спеціальності «Журналістика», аби нинішні студенти мали можливість переймати досвід, удосконалювати фахові вміння й навички перспективного працівника засобів масової інформації та комунікації за прикладом справжніх майстрів слова і пера.

Купчик Марина,

студентка 41-Ж групи



73 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page